NEWS ALERT Cătălin Drulă: Voi convoca alegeri pentru un nou președinte USR în cel mai scurt timp

Cătălin Drulă, președintele USR, a anunțat că va organiza alegeri pentru postul de președinte al partidului. El a spus că își asumă rezultatul de la alegerile europarlamentare și locale.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat ieri. Rezultat sub așteptările pe care le-am avut noi și cei care ne-au încredințat votul lor. Pentru mine asumarea a fost un principiu de bază.

Îmi asum rezultatul și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp. Avem în USR lideri puternici care pot duce mai departe această construcție. Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte.

E foarte important ca USR să continue pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare a României. În fiecare zi ca președinte, mi-am dăruit toată puterea și priceperea în slujba acestui proiect. Voi face în continuare același lucru.

Este foarte important să avem un reset și să atacăm alegerile prezidențiale cu un suflu nou și optimist.”, a declarat Drulă.

De asemenea, Drulă a mai spus că nu se vede candidat la alegerile prezidențiale în acest an.

De asemenea, actualul lider USR spune că alegerile au fost organizate cu un singur scop, ”ca această coaliţie să fie menţinută la putere”.

”Eu cred că în democraţie, rezultatele se obţin prin organizare. Şi democraţie fără partide politice nu s-a inventat. Am auzit pe cineva spunând că e vremea independenţilor. Fără organizare nu poţi obţine rezultate. Forţele răului în România sunt organizate şi sunt bine organizate. Forma de organizare într-o democraţie se numeşte partid politic, îi înţeleg pe oameni că sunt dezamăgiţi de politică şi că caută soluţii de tipul Alba ca Zăpada, ele nu există în realitate, rezultate în politică se obţin prin structură,, prin ierarhie, prin oameni care au o gândire şi o susţinere comună. încurajez oamenii să voteze în continuare partidele politice”. a precizat el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati