NEWS ALERT Două microbuze de călători s-au ciocnit în fața Gării Obor din Capitală

Accident în București, soldat cu zece victime. Două microbuze de călători s-au ciocnit pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Traficul rutier este îngreunat în zonă și se desfășoară alternativ sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

În urma accidentului zece victime au fost transportate la spital, cu mici contuzii. Acestea au fost transportate la 5 spitale din București pentru a primi îngrijiri medicale.

Printre victime se află și unul dintre șoferi, căruia i s-a făcut rău la volan, ceea ce a dus la cionirea cu un alt microbuz, notează antena3.ro.

La fața locului au fost trimise 8 echipaje SMURD, 2 echipaje de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov si echipaje de descarcerare.

Miercuri, în jurul orei 10:26, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul unui apel de urgență la 112 despre faptul că la Gara Obor s-a produs un accident rutier între 2 microbuze, în urmă căruia a rezultat rănirea mai multor persoane.

Un bărbat de 53 ani a condus unul dintre microbuze Sos Gării Obor, dinspre Str. Baicului către Bd. Ferdinand, iar când a ajuns în dreptul gării a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt microbuz, care era staționat pe partea dreapta a sensului său de deplasare.

Din impact, microbuzul a fost proiectat în alte două mașini, staționate și acestea. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati