News ALERT / Generalul Ciucă se retrage: Am să depun mandatul – Florin Cîțu a precizat că PNL va negocia inclusiv cu PSD

Biroul Executiv al PNL s-a reunit, luni seara, în format de videoconferinţă, unde s-a decis depunerea mandatului primit de Nicolae Ciucă. Se pare că PNL a avut convorbiri cu cei de la USR pentru a discuta refacerea coaliției. Florin Cîțu a precizat că PNL va negocia inclusiv cu PSD pentru formarea unei coaliții.

„Având în vedere deciziile celor două partide – PSD și USR, BEx i-a propus lui Nicolae Ciucă să depună mandatul. A fost o decizie a BEx. Vom propune BPN de a flexibiliza mandatul și de a începe negocieri pentru formarea unei majorități. Mâine seară vom stabili detalii, echipe de negociere”, a declarat Florin Cîțu, luni seara.

Nicolae Ciucă: „Am să depun mandatul”

„Așa cum am afirmat încă de săptămâna trecută tercute am sperat ca prin demersurile pe care le-am întreprins să reușesc să cristalizez o soluție pentru un guvern minoritar, cele două partide politice au anunțat că nu vor vota un guvern minoritar, BEx a decis retragerea mandatului.

Am să depun mandatul, nu am să-l retrag. Fac un apel la partide să se găsească o formulă de consolidare”, a spus Nicolae Ciucă imediat după sedința PNL

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati