NEWS ALERT Grevă spontană la CFR: Trenurile Softrans staționează pentru o perioadă necunoscută

Este grevă spontană la CFR, luni dimineață. În aceste condiții, trenurile Softrans sunt obligate să staționeze pentru o perioadă necunoscută, au anunțat reprezentanții companiei.

În acest moment, trenul București Nord – Brașov staționează în Sinaia, nu se știe pentru cât timp.

Călătorii pot primi banii înapoi

Călătorii care au achizitionat bilete online și nu s-au urcat încă în tren pot comunica și li se va returna contravaloarea calatoriei, mai spune sursa citată.

De asemenea, călătorii care au achizitionat bilete din tren și vor să renunțe la diferența de călatorie trebuie să se adreseze personalului de tren pentru restituire.

”Din cauza grevei spontane trenurile Softrans in acest moment stationeaza pentru o perioada necunoscuta. Calatorii care au achizitionat bilete online si nu s-au urcat inca in tren, ne pot comunica si li se va returna contravaloarea calatoriei. Calatorii care au achizitionat bilete din tren si vor sa renunte la diferenta de calatorie va rugam sa va adresati personalului de tren pentru restituire. Ne cerem scuze pentru aceste intarzieri si va multumim pentru intelegere.”, anunță compania pe pagina de Facebook.

Greva CFR a fost declanșată de Societatea Comercială de Reparații Locomotive CFR – SCRL Brașov SA, filială a CFR Călători, care este în procedură de insolvență, mai multe trenuri fiind afectate, anunță, luni, CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, protestul este o acțiune a angajaților de la SCRL Brașov SA și a CFR SA, ca urmare a prorogarii până la data de 1 ianaurie 2023, a legii 195/2020, privind Statutul Personalului Feroviar, legiferată prin OUG 130/17.12.2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati