INCENDIU de vegetaţie uscată, în nordul Capitalei. O casă a fost afectată / UPDATE Vântul influenţează în mod continuu direcţia de propagare a flăcărilor

Incendiu uriaş în zona Băneasa din Bucureşti. Potrivit primelor informaţii, flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare.

UPDATE 15:40 Vântul influenţează în mod continuu direcţia de propagare a flăcărilor

Rafalele de vânt influenţează în mod continuu direcţia de propagare a flăcărilor în incendiul de vegetaţie uscată din zona de nord a Capitalei, în apropiere de strada Drumul Argatului, care afectează o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare, scrie Agerpres.

„De asemenea, căile de acces pentru autospecialele de pompieri sunt limitate. Forţele acţionează pentru stingerea mai multor focare, respectiv pentru limitarea propagării incendiului. Nu sunt victime”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Au fost alertate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere, SMURD şi descarcerare.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Incendiu în Bucureşti, în zona străzii Drumul Agatului din Sectorul 1.

„Forţele acţionează pentru stingerea mai multor focare, respectiv pentru limitarea propagării incendiului. Au fost afectate faţada şi terasa unei locuinţe. Nu sunt victime”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Au fost alertate în mod progresiv 15 autospeciale de stingere, SMURD şi descarcerare.

„Există pericol de propagare către zona forestieră. Au fost luate măsuri pentru realizarea dispozitivului de protecţie”, precizează ISUBIF.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati