NEWS ALERT Iohannis anunță amânarea rotativei guvernamentale: Nu se va face în timpul grevei din educație

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Sibiu, că procedurile pentru rotativa guvernamentală ar trebui să înceapă în cursul zilei de vineri, dar doar dacă se încheie greva din Educaţie.

  • ”Nu cred că se va face rotaţia în timpul unor negocieri”, a afirmat preşedintele.

Președintele Klaus Iohannis susține că rotativa guvernamentală se amână, pentru că nu se va face în timpul grevei din educație.

Președintele a subliniat că nu e important dacă se face peste o săptămână sau două, ”ci să avem o procedură clară și stabilitate”.

”Nu am de gând să mă opun niciunei formule care duce la o guvernare stabilă. Încă se poartă discuții, negocieri. Coaliția va stabili cum trebuie să arate viitorul guvern.

Fiind azi joi și greva încă neîncheiată, vom vedea dacă reușim să începem procedura mâine sau peste câteva zile. Nu e important dacă mâine sau peste o săptămână – două se face rocada. Important e să avem o procedură clară, să avem stabilitate.

Mâine ar trebui să înceapă procedura, asta dacă mâine se încheie greva. E nevoie ca Guvernul și coaliția să negocieze în continuare. Nu cred că se va face rotația în timpul unor negocieri”, a completat președintele Klaus Iohannis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati