NEWS ALERT | Noi restricții au fost adoptate în București

0
141
restrictii
Unsplash

Noi restricții au fost adopate în Capitală. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis închiderea sălilor de jocuri de noroc, a barurilor, cluburilor și discotecilor.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat că în ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au fost adoptate 3 hotărâri. Prima dintre ele vizează închiderea barurilor, cluburilor și discotecilor, care nu erau menționate în adresa de la Direcția de Sănătate Publică.

A doua hotărâre micșorează distanța în jurul școlilor în care este obligatorie purtarea măștii – de la 100 de metri la 50 de metri.

A treia hotărâre vizează închiderea cazinourilor și sălilor de jocuri, cu excepția jocurilor de pariuri și loterie în care doar se plasează bilete.

Școlile nu se vor închide, a mai spus prefectul.

Este vorba despre activitatea din spațiile interioare, scrie Digi24.

Agențiile Loto rămân deschise

Vor fi închise și sălile de jocuri de noroc, urmând să rămână deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior.

O altă propunere se referă la reducerea perimetrului din jurul școlilor în care purtarea măștii va fi obligatorie, de la 100 de metri, cât a fost stabilit ieri, la 50 de metri.

„În cazul cazinourilor nu știu deocamdată, este reglementată și această situație, așteptăm ca Comitetul Național pentru Situații de Urgență să ia o asemenea măsură și ne vom adapta. Sau măcar să ne dicteze niște măsuri în sensul ăsta”, a spus prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.