NEWS ALERT O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii 1 / UPDATE

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa, pentru aproximativ 30 de minute, între staţiile Timpuri Noi -Eroilor şi Eroilor – Petrache Poenaru, din cauza unei tentative de suicid, informează Metrorex. O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii 1, miercuri dimineață.

UPDATE Adolescenta are mai multe leziuni și degete amputate și va fi transportată la Spitalul Universitar.

Circulaţia a fost reluată în condiţii normale la ora 9:37.

ȘTIRE INIȚIALĂ O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii 1, miercuri dimineață. Tânăra a fost scoasă de pe șine, iar un echipaj SMURD îi acordă primul ajutor. Circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate, anunță Metrorex.

Din primele informații, fata era singură și a sărit pe șine în momentul în care trenul a intrat în stație. Conductorul a incetinit îmediat, potrivit Stirile ProTv.

Deocamdată nu se cunosc mai multe informații despre starea adolescentei.

Metrorex a transmis că, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendulă între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a transmis Metrorex.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati