NEWS ALERT O mașină de Poliție a lovit două fetițe în București. O fată a murit în urma accidentului

Două fete au fost lovite luni, 13 ianuarie, de o mașină de poliție pe o stradă din București. Una dintre victime a murit.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcţia de Poliţie Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie, pe raza Sectorului 1. Agentul de poliţie aflat la volan a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii”, a transmis Poliția printr-o informare de presă.

O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, este transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Accidentul a avut loc în zona Bucureștii Noi, bulevardul Laminorului. Polițistul care conducea fusese încadrat din sursa externă în 2017 la Secția 5 de Poliție. El nu consumase alcool, potrivit testului de alcoolemie.

Autoritățile menționează că mașina avea semnalele luminoase pornite, dar nu este clar dacă avea și semnalele acustice pornite.

”Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati