News ALERT / Orban RECIDIVEAZĂ – imagini de la petrecerea de ziua liderului PNL din Parlament – regulile de protecție par a lipsi

0
400

După imaginile devastatoare de anul trecut, de ziua lui Orban de la Guvern, care arătau cum chefuiau si nu poartau mastile in spatiu inchis cei care au ordonat amendarea in masa a romanilor pentru incalcarea regulilor impuse pentru protectia anti-Covid, astăzi, la un an distanță, liderul PNL, Ludovic Orban, recidivează și dă petrecere în Parlamentul României de ziua sa.

Conform ecopolitic.ro, mai mulți lideri PNL, au fost văzuți în acestă seara la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban, de la Palatul Parlamentului, fără mască. Este un eveniment cu repetiție pentru că anul trecut mai mulți membrii ai guvernului liberal au fost fotografiați fără măști în biroul de la Palatul Victoria al șefului Orban.

Liderul PNL petrece alături de mai mulți prieteni din partid, chiar la Palatul Parlamentului. Din imaginile pe care le-am prezentat, la eveniment par a participa atât oameni cu mască, cât și fără mască.Monica Anisie, fostul ministru al Educației, este unul dintre invitații surprinși la eveniment.

 

„Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește”, a spus senatorul PNL, Virgil Guran, la Antena 3.
  • Precizăn că nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie doar cu vaccinați, fără să existe un număr limitat de oameni dacă organizatorul poate demonstra că toată lumea e vaccinată, după cum prevede legislația în vigoare.

Dacă nu sunt vaccinați, atunci vor putea participa 50 de persoane înăuntru și 70 afară, începând de la 1 iunie. Practic, fostul premier a furat startul petrecerilor private, încălcând legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.