News ALERT / Participanți din toată ţara au venit în Capitală pentru a protesta împotriva restricțiilor: Am venit să ne cerem dreptul la libertate!

Mii de oameni au ieşit în stradă, astăzi, în Bucureşti, iar mulţi dintre ei au venit din alte oraşe din ţară pentru a protesta împotriva resticţiilor impuse de autorităţi.

Trei autocare din Bacău, Braşov şi Iaşi au sosit sâmbătă după masă în zona Bucur Obor din Capitală. Persoanele se organizează pentru a merge în marș către Piața Universității.

  • „Am venit să ne cerem dreptul la libertate! Ni se încalcă dreptul de a respira liber, dreptul de a oxigena creierul cu oxigenul pe care ni l-a dat Dumnezeu.

Nimeni nu ne poate îngrădi libertatea de a trăi. Sunt niște măsuri absurde. Avem cu noi un doctor care este total împotriva acestor restricții care se iau și se impun și care nu au nici o bază științifică„, spune un protestatar conform Antena3.

„Am venit la București pentru a afirma libertatea de a fi români. Cerem tuturor autorităţilor statului, guvernului, președinției, să ridice toate restricțiile. Ne-am săturat de toată această mascaradă! Vrem o economie liberă, o viață socială liberă, o viață culturală liberă, cu o viața religioasă liberă. Într-un cuvânt libertatea de a fi român în propria țară!”, a declarat alt protestatar, conform aceleiași surse.

Sursa: Antena3

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati