UPDATE Probleme la metrou: Circulația pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă

Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 se desfăşoară în sistem pendulă, după ce a fost întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului.

Astfel, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50:

  • Eroilor 2 – Râul Doamnei, pe firul 2 în sistem pendulă
  • Valea Ialomiţei – Romancierilor, pe firul 1 în sistem pendulă.

Știre inițială

Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului, anunță Metrorex. Astfel, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă.

”Vă informăm că astăzi, 24.08.2023, începând cu ora 10:45, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului. Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale”, arată Metrorex, într-o postare pe Facebook.

Până la remedierea defecțiunii, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă.

În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situației.

”Călătorii sunt informați în legătură cu aspectele precizate mai sus, atât la intrarea în stațiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivel vestibul și peron.”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati