NEWS ALERT / Protest spontan la metrou; Circulația metroului în Capitală este blocată – Niciun tren nu circulă vineri dimineață, toate stațiile au lacătul pus

Circulația metroului în Capitală este blocată vineri dimineață, în urma unui protest spontan. Reprezentanții sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri, conform digi24.ro

Circulația metroului în Capitală este blocată vineri dimineață, în urma unui protest spontan. Reprezentanții sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri.

Compania spune că „aşa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acţiune sindicală, în timpul căreia reprezentanţii USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex. Deşi sindicaliştii au lăsat de înţeles că ar avea o listă de cereri, invitaţiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopţii”.

Metrorex spune că liniile de metrou nu au putut fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri.

„Asigurăm locuitorii Capitalei că întreprindem toate acţiunile legale la dispoziţia noastră pentru a reporni activitatea metroului în siguranţă”, mai precizează Metrorex.

Sursa: digi24.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati