News ALERT / Tentativă de jaf cu pistol la o bancă din Capitală; Reacția surpriză a angajatului băncii

0
225
jaf

O tentativă de jaf s-a petrecut luni, când un bărbat a intrat, într-o bancă din Bucureşti, cu un pistol ce părea de jucarie, şi a cerut bani.

Reacția surpriză a angajatului bancii, care cu calm, l-a refuzat pe individ după care i-a solicitat să plece din unitatea bancară.Surprins probabil de reacţia inedită a angajatului, hoţul a ales să urmeze recomandarea şi a ieşit din bancă fără pradă, după care martorii au sunat la Poliţie.

  • „Astăzi, în jurul orei 15:00, Sectia 17 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce parea a fi de jucărie. Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunandu-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără sa sustragă bani sau alte valori”, a anunţat Politia Capitalei.

Cercetarile au fost preluate de Serviciul de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea identificarii autorului, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.