NEWS ALERT Un bărbat de 30 de ani, înjunghiat în plină stradă, în București. Este vorba despre o șicanare în trafic

Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă, în Capitală. Incidentul s-a petrecut pe strada Liviu Rebreanu din sectorul 3 al Capitalei.

Este vorba despre un bărbat de 30 de ani.

Victima se află în acest moment în autospeciala SMURD, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața, scrie antena3.ro.

Din primele informații se pare că a avut loc un conflict între șase persoane, conflict ce s-a soldat cu rănirea gravă a uneia dintre acestea.

UPDATE: A fost vorba despre o șicanare în trafic

Poliţia a fost alertată, joi, prin apel la 112, că între doi conducători auto a avut loc o altercaţie în urma unei şicanări în trafic, aceştia lovindu-se reciproc cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuţit, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor, relatează Agerpres.

„Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc”, arată sursa citată.

Bărbaţii au fost identificaţi şi vor fi audiaţi.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 23 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati