UPDATE A murit studentul care se aruncase de pe acoperișul unui cămin din București

Un student de 22 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii. Băiatul nu a mai putut fi salvat.

UPDATE 14.20: Decesul tânărului a fost confirmat în urmă cu puțin timp.

Au apărut și noi informații cu privire la operațiunile de salvare. Pompierii apucaseră să pună câteva saltale, dar tânărul și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față, scrie antena3.ro.

UPDATE 11.55 :  După mai bine de 3 ore de staționare pe acoperiș, tânărul s-a aruncat în gol.

Salvatorii nu apucaseră să monteze saltelele de amortizare. În aceste momente i se acordă primele îngrijiri medicale, cu speranța că va fi stabilizat. Era cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Știre inițială :

Este alertă în București după ce un student de 22 de ani amenință că se sinucide, pe acoperișul unei clădiri din Str. Lacramioarei nr. 56, unde se află un cămin. La fața locului au ajus deja polițiștii și trei negociatori.

Încă nu se știe care este motivul pentru care tânărul a luat decizia extremă. De mai bine de două ore el amenință că se aruncă de pe căminul studențesc. Cei trei negociatori – doi bărbați și o femeie încearcă să îl convingă să coboare, scrie antena3.ro.

Martorii din zonă spun că tânărul nu le este cunoscut.

La fața locului sunt două ambulanțe SMURD gata să intervină. Se ia în calcul instalarea unei saltele pentru amortizarea căderii, dar este un gard care îngreunează acest lucru.

Poliția a rugat presa să stea la distanță pentru a nu îngreuna discuțiile cu sinucigașul. Negociatorii discută cu calm, deși din cauza distanței tonul este ridicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati