NEWS ALERT Vehiculele cu tonaj mare nu vor mai circula prin Piața Unirii din București

Vehiculele cu tonaj mare nu vor mai putea circula prin Piața Unirii din București, după ce Comisia Tehnica de Circulație din cadrul PMB a realizat o expertiză a planșeului și a constat probleme care pun în pericol șoferii.

Primăria Sectorului 4 a Municipiului București anunță că vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piața Unirii.

Astăzi, 19 ianuarie, Sectorul 4 al Municipiului București a obținut, în cadrul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, acordul de principiu pentru restricționarea accesului vehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, în zona Pieței Unirii.

Accesul vehiculelor cu o greutate ce depășește 3,5 tone, INTERZIS

Astfel, după aprobarea Planului de Sistematizare și după montarea indicatoarelor (în maximum 60 de zile), accesul vehiculelor cu o greutate ce depășește 3,5 tone va fi interzis, în Piața Unirii.

Ieri, 18 ianuarie, circulația rutieră din zona Pieței Unirii a fost restricționată la intersecția dintre strada Halelor și Splaiul Independenței, precum și la intersecția bulevardelor Corneliu Coposu și I.C. Brătianu, după ce au fost evidențiate tasări ale sistemului rutier aflat deasupra planșeului Unirii și a pasajului rutier Unirii.

Având în vedere situația mai sus prezentată precum și ultimele expertize tehnice efectuate anul trecut, care încadrează atât planșeul Unirii, cât și pasajul rutier Unirii, în starea tehnică IV- nesatisfăcător, Sectorul 4 al Municipiului București a solicitat Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, restricționarea circulației rutiere în zona aferentă Pieței Unirii, a tuturor vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, cu excepția mijloacelor de transport în comun și a celor de intervenție în situații de urgență.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati