Nicolae Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-COVID

0
89
Foto: gov.ro

Premierul interimar Nicolae Ciucă a anunțat că autorităţile române au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie. ”Cetățenii să aibă încredere în această campanie”, a subliniat acesta.

„Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Şi, folosesc acest prilej, pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a afirmat premierul interimar.

Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din ţară de linia I destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.

Avertisment pentru Sărbători

Totodată, premierul interimar a dorit să amintească de măsurile impuse pentru perioada sărbătorilor.

„Mai este foarte puțin până când vom sărbători ziua nașterii Domnului și știu cât este de greu să nu putem să petrecem această sărbătoare alături de cei dragi.

Sunt o serie de restricții și limitări pe care trebuie să le respectăm și îi îndemn pe toți românii să le respecte, pentru că este un gest simplu de responsabilitate față de noi înșine, față de semenii noștri.

Putem contribui fiecare la ansamblul acesta de măsuri luate astfel încât să finalizăm tot ceea ce am putut noi să identificăm ca măsuri pentru a putea să fim cât mai eficienți în campania de combatere a acestei pandemii”, a punctat Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.