Nicolae Ciucă: De pe 15 martie, centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor de pe 15 martie. Ministrul a declarat că aceste centre nu au înființate pentru asigurarea de privilegii militarilor și nici nu au fost gândite ca structuri cu circuit închis.

„Începând cu 15 martie, centrele de vaccinare ale Ministerului Apărării Naționale vor fi deschise pe aceleași criterii stabilite de Comitetul Național pentru Coordonarea Vaccinării, atât militarilor cât și populației civile”, a spus ministrul Apărării.

”Nu tolerez și nu voi tolera abateri de la regulile deja stabilite”

„Nu tolerez și nu voi tolera abateri de la regulile deja stabilite în Strategia Națională, curând voi prezenta rezultatele anchetei pe care deja am dispus-o la Focșani, unde au fost semnalate nereguli în procesul de vaccinare”, a spus Nicolae Ciucă.

În ceea ce privește vaccinarea membrilor de familie, Ciucă a spus că, prin Statutul cadrelor militare, aceștia sunt arondați pentru servicii medicale gratuite sistemului propriu al MApN.

„Nici în asigurarea serviciilor medicale, nici în procesul de vaccinare, nu au fost create privilegii pentru membrii familiilor noastre. Înscrierea lor la vaccinare a fost făcută și va fi la fel și în continuare cu respectarea strictă a criteriilor de eligibilitate la nivel național”, a precizat ministrul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati