Nicolae Ciucă, despre calendarul pentru prezidențiale: Să discutăm pe bază de principii, nu ca să respectăm agenda personală a PSD-ului

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, spune că „trebuie să discutăm pe bază de principii, nu ca să respectăm agenda personală a PSD-ului” în ceea ce privește calendarul alegerilor prezidențiale.

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj vehement pe Facebook și spune că este de părere că cel mai potrivit moment pentru desfășurarea procesului electoral este luna noiembrie, așa cum a fost în anii trecuți.

„Sincer, chiar nu înțeleg de ce această reacție afară este foarte cald, asta, da, pot să înțeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară, da. Și folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naționale de fotbal, dar atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale. Ca atare, haideți să stăm jos și să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD.”, a declarat Nicolae Ciucă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati