Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidenţiale: Nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte

1
307

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Slatina, despre candidatura la prezidenţiale, că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte, potrivit news.ro.

”Când va veni vremea, vom vorbi despre toate. (..) PNL are cea mai valoroasă resursă umană, are capacitatea, are potenţialul, are fapte şi obiective, poate să îşi asume abordarea şi câştigarea alegerilor în anul 2024, pornind inclusiv de la premisa rezultatelor din ciclul electoral trecut”, a spus Ciucă după întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia.

”Ca atare, nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”, a arătat președintele PNL.

Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. ”În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai precizat Ciucă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.