Nicolae Ciucă, despre primarul Capitalei: Nu eu i-am dat sprijin politic lui Nicușor Dan

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, la Parlament, întrebat despre solicitarea primarului Capitalei, Nicuşor Dan, privind un ajutor de la Executiv pentru rezolvarea problemei termiei în Bucureşti, că primarul ”trebuie să-şi rezolve problema”.

  • ”Nu eu i-am dat sprijinul politic. El a avut sprijin politic de la PNL, nu de la mine”, a mai spus Ciucă, precizând că soluţiile, în acest moment, sunt ridicarea planului de îndatorare sau bani de la buget, însă a doua soluţie nu o acceptă.

Acesta a spus că nu el i-a acordat sprijinul politic actualului edil al Capitalei.

„Nu are sprijinul politic de la PNL, nu de la mine”, a declarat Nicolae Ciucă, ca răspuns la întrebările jurnaliștilor privind sprijinul politic al liberalilor cu care Nicușor Dan a candidat la ultimele alegeri locale.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că şi-ar dori să primească bani de la guvern la rectificarea bugetară pentru a plăti datoria companiei Termoenergetica către Elcen, dar că agreează şi varianta ridicării plafonului de îndatorare pentru Capitală, astfel încât să se poată împrumuta pentru achitarea datoriei.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati