Nicolae Ciucă despre transferurile de primari de la PNL la PSD „Măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă a transferurilor, nu aşa, pe toată durata campionatului”

1
233
sursa foto: www.gov.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Sinaia, referindu-se la migraţia primarilor PNL către PSD, că astfel de transferuri sunt „absolut inacceptabile”, punctând că ar fi bine ca ele să aibă loc aşa cum se întâmplă în fotbal, într-o anumită perioadă, „nu pe toată durata campionatului”.

„Am intrat în această guvernare, în această coaliţie pe o linie cât se poate de responsabilă, de onestă, de respect. La fel vom face şi de aici înainte, dar când vine vorba de astfel de transferuri, măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă a transferurilor, nu aşa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, a spus Ciucă.

Totodată, liderul liberalilor a subliniat că electoratul de centru-dreapta are aşteptări de la PNL să menţină această cale de abordare politică.

„Partidul Naţional Liberal este partidul care trebuie să reunească toate forţele de dreapta, pentru că am demonstrat foarte clar în aceşti ani de guvernare că avem forţa necesară, avem resursa umană să putem să punem în practică ceea ce ne-am asumat, să modernizăm România. Ca atare, modul în care noi vom reacţiona de aici înainte va depinde foarte, foarte mult de tot ceea ce reprezintă partea noastră de politici publice şi de tot ceea ce am stabilit în şedinţa de astăzi”, a afirmat preşedintele PNL.

Sursa: AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.