Nicolae Ciucă: „Este prima dată când vom avea o creștere mare pentru Ministerul Educației, istorică pentru România”

1
277

Nicolae Ciucă a declarat în seara aceasta într-un interviu că bugetul este unul construit realist și vor exista bani pentru investiții. De altfel, liderii PNL au avut chiar astăzi o întâlnire pentru a discuta forma finală care urmează să meargă pe parcursul aprobării.

„Este un buget foarte realist, pentru actuala situație economica ne obliga la această abordare realistă, vom continua proiectele de investiții (…) vor fi bani pentru proiectele de la Ministerul Dezvoltării, Mediului.

Este prima dată când vom avea o creștere mare pentru Ministerul Educației, istorică pentru România, la Ministerul Mediului, la Transporturi”, a declarat președintele PNL la o emisiune A7.

Iată mai jos principalele declarații din seara aceasta:

• Nu exista construcție de dreapta fără PNL, ea este cea mai consistentă forță politica de centru dreapta din țara noastră.

• Noi am arătat disponibilitate pentru formule electorale fata de toate forțele de dreapta din România indiferent de situație atunci când vine vorba de imaginea României în afara granițelor, nu trebuie fie pătată de problemele care disonează în politica internă.

Cât despre situația creată la Washington între ambasadorul României în SUA și premierul Ciolacu acesta a spus că „nu așa se face politica externă, rufele se spală în familie” iar ce a făcut domnul Ciolacu acolo ar trebui explicat chiar de premier.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.