Nicolae Ciucă, în mijlocul celor afectați de inundații: „Vom fi aici să reconstruim împreună ceea ce natura a distrus”

Președintele PNL Nicolae Ciucă a vizitat astăzi localitatea Suhurlui, grav afectată de inundațiile recente, unde a stat de vorbă cu oamenii care și-au văzut viețile devastate de furia apelor.

  • Acesta a subliniat suferința și determinarea localnicilor: „Sunt momente în care orice gest pare prea mic pentru a alina suferința celor care și-au văzut viețile distruse. Am simțit durerea și disperarea lor, dar și o determinare care ne obligă să fim mai buni, mai uniți.”

Liderul Senatului a promis sprijin pe termen lung, subliniind că reconstrucția nu vizează doar casele și drumurile, ci și refacerea speranței oamenilor afectați:

  • „Vom fi aici, la fiecare pas, să îi sprijinim cu tot ce putem și să reconstruim împreună ceea ce natura a distrus. Nu e vorba doar de infrastructură, ci de oameni și familii care trebuie ajutate să meargă mai departe.”

  • Liderul PNL s-a aflat şi în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate.

”Cuvintele nu pot descrie durerea celor care şi-au pierdut, în inundaţiile devastatoare, persoane dragi, bunurile şi tot ce au clădit de-a lungul vieţii. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi sunt alături de toţi cei care trec prin aceste clipe grele. Sunt printre oameni zilele acestea – atât în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate. Le-am ascultat oamenilor durerea şi le-am promis că nu vor fi lăsaţi singuri în faţa acestei nenorociri”, a scris Ciucă într-o postare anterioară pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati