Nicolae Ciucă participă la Praga la cel de-al doilea Summit parlamentar al Platformei Internaţionale Crimeea

0
131
Foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, luni şi marţi, la Praga, pentru a participa la cel de-al doilea Summit parlamentar al Platformei Internaţionale Crimeea.

Programul preşedintelui va include, luni, începând cu ora locală 9,30, în localitatea Dobroutov, regiunea Vysocina, participarea la o scurtă ceremonie de depunere a unei coroane de flori la troiţa închinată ostaşilor români căzuţi la datorie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, informează Senatul într-un comunicat de presă.

De asemenea, Nicolae Ciucă va participa, alături de omologul ceh, la ceremonia de reinstalare a plăcii comemorative care aminteşte de sprijinul poporului român pentru declararea independenţei Cehoslovaciei. La acest eveniment, preşedintele Senatului României va susţine o alocuţiune. Evenimentul va avea loc luni, începând cu ora locală 14,30, la Palatul Lichtenstein din Praga.

Lucrările Summitului parlamentar al Platformei Internaţionale Crimeea vor avea loc marţi, începând cu ora locală 9,00.

În cadrul evenimentului, la care vor fi prezenţi preşedinţii de parlamente din ţările participante la Platforma Internaţională Crimeea, precum şi alţi preşedinţi de adunări parlamentare, preşedintele Senatului României va susţine o alocuţiune.

Sursa AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.