Nicolae Ciucă: Românii evacuați din Fâșia Gaza „au tranzitat punctul de trecere a frontierei de la Rafah, au intrat pe teritoriul Republicii Arabe Egipt”

0
265
Foto: Facebook / Nicolae Ciuca
Președintele Senatului Nicolae Ciucă anunță că cei peste 150 de români evacuați din Fâșia Gaza astăzi au trecut cu bine pe teritoriul Republicii Arabe Egipt. Aceștia sunt așteptați astăzi la București. MAE a anunțat în această dimineață că lista inițială a fost completată cu alte 50 de persoane. 
„Salut eforturile Ministerului Afacerilor Externe și ale autorităților care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâșia Gaza a cetățenilor români și aducerea lor cu bine în afara zonei de conflict.
Persoanele evacuate au tranzitat punctul de trecere a frontierei de la Rafah, au intrat pe teritoriul Republicii Arabe Egipt și vor ajunge în România.
Rămânem alături de toți cei care trec prin drame fără margini în aceste momente și continuăm eforturile pentru ca toți românii aflați încă în Fâșia Gaza să ajungă, în siguranță, în țară.”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.