Nicuşor Dan: 968 de staţii de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afişate informaţii în timp real, referitoare la organizarea şi programul de circulaţie al vehiculelor

0
99

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că 968 de staţii de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afişate informaţii în timp real, referitoare la organizarea şi programul de circulaţie al vehiculelor. Edilul a adăugat că a depus o cerere de finanţare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în şedinţa de CGMB de marţi au fost aprobate modificările necesare solicitate de finanţator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanţării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA, a mai precizat Dan.

„968 de staţii de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afişate informaţii în timp real, referitoare la organizarea şi programul de circulaţie al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât şi audio. Am depus o cerere de finanţare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în şedinţa de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanţator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanţării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA. Investiţiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susţinere, respectiv software de management al panourilor digitale şi componente de software pentru conectarea sistemului finanţat la bazele de date existente”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.