Nicuşor Dan a anunţat inaugurarea centrului de joacă, învăţare şi parenting PrimoHUB „Iuliu Maniu”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a participat, luni, la inaugurarea Centrului de joacă, învăţare şi parenting PrimoHUB „Iuliu Maniu”, amenajat de către PMB, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), Centrul Step by Step şi Reprezentanţa UNICEF în România, care oferă servicii de educaţie timpurie pentru copiii vulnerabili, cu vârste cuprinse între 0 şi 6 ani.

„Am participat astăzi împreună cu viceprimarul Horia Tomescu la inaugurarea Centrului de joacă, învăţare şi parenting PrimoHUB «Iuliu Maniu», amenajat de Primăria Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), Centrul Step by Step şi Reprezentanţa UNICEF în România, care oferă servicii de educaţie timpurie pentru copiii vulnerabili, cu vârste cuprinse între 0 şi 6 ani. Primii ani de viaţă sunt decisivi asupra vieţii şi bunăstării viitorilor adulţi, motiv pentru care este necesar ca sprijinul pentru educaţia şi incluziunea copiilor să înceapă de la o vârstă cât mai fragedă”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
PrimoHub va oferi părinţilor şi îngrijitorilor copiilor servicii de educaţie parentală, a precizat sursa citată.
  • „Tocmai de aceea suntem bucuroşi să ne continuăm munca alături de partenerii noştri, pentru a sprijini familiile vulnerabile care locuiesc în Bucureşti. Părinţii/îngrijitorii copiilor pot beneficia şi ei de serviciile de educaţie parentală oferite de PrimoHub. Centrul este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 111 şi va oferi servicii şi copiilor şi părinţilor ucraineni”, a completat Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati