Nicușor Dan a convocat o întâlnire cu reprezentanții Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic

0
368

Primarul general, Nicușor Dan, a convocat o întâlnire la sediul Primăriei Capitalei cu reprezentanții Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), cu administratorul judiciar al Companiei Municipale pentru Consolidări (CMC) și cu reprezentanții unor Asociații de Proprietari care, din cauza litigiilor existente, nu pot intra de doi ani în posesia locuințelor.

Este vorba despre clădirile din str. Biserica Enei 14, Știrbei Vodă 20 și str. Vânători 17.  

”Am dorit ca în ședința de astăzi să deblocăm această situație și să luăm toate măsurile necesare astfel încât să grăbim predarea locuințelor către proprietari.

Ne-am oferit să achităm, prin AMCCRS, expertizele lucrărilor executate, iar dacă CMC va preda șantierele și toate documentațiile necesare, vom putea să deblocăm această situație. 

Luni va avea loc o nouă ședință de lucru, în cadrul căreia se vor stabili concret următoarele etapele tehnice, inclusiv expertizarea pentru lucrările executate astfel încât AMCCRS să poată finaliza lucrările neterminate”, a spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.