Nicuşor Dan: A fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru studiul de fezabilitate aferent Drumului Radial 4

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru studiul de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 – Nord Expres, care va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca.

Potrivit edilului, valoarea investiţiei este de 13.534.799 de lei pentru servicii de elaborare a studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire şi obţinerea autorizaţiei de construire.

„DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB – Autostrada A0.

În urma licitaţiei organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, a fost selectată Asocierea Grafic Tends (Leader), Studio Corona S.R.L Civil Engineering”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati