Nicușor Dan a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind bugetarea participativă / Buget de 2 milioane de lei

0
204
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă joi că a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind bugetarea participativă la nivelul municipiului Bucureşti.

  • Bugetul propus pentru anul 2023 este de 2 milioane de lei, urmând ca fiecare propunere de proiect să aibă un cost total de 500.000 de lei.

”Am lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind bugetarea participativă la nivelul municipiului Bucureşti. Bugetul propus pentru anul 2023 este de 2 milioane de lei, urmând ca fiecare propunere de proiect să aibă un cost total de 500.000 de lei”, a scris primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că ”propunerile de proiecte trebuie să se încadreze în domenii precum mobilitatea, accesabilitatea şi siguranţa circulaţiei, amenajarea de spaţii verzi, locuri de joacă, amenajarea de spaţii publice, digitalizarea, restaurarea/punerea în siguranţă a unor monumente, protecţia mediului/animalelor, sport”.

”Prin bugetare participativă, ideile şi iniţiativele cetăţenilor Capitalei se pot transforma în proiecte derulate de către administraţia publică pentru rezolvarea unor probleme de interes pentru comunitatea locală”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.