Nicușor Dan a participat la lansarea Planului de Acțiune pentru un Oraș Verde – București

0
219

Primarul general Nicușor Dan anunță că a participat miercuri la evenimentul de lansare a Planului de Acțiune pentru un Oraș Verde – București, care a avut loc la ARCUB. Prin acest program vom beneficia de expertiza BERD.  

„În cadrul acestui Plan vom cuprinde toate strategiile pe care le avem sau care sunt în lucru, pentru a face din București un oraș verde.

Dintre lucrurile pe care noi le-am făcut deja, menționez contractele pentru noul PUG, noul plan de mobilitate urbană, Master plan velo.

De asemenea, pe partea de transport public – achiziția a 100 de tramvaie, 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze și reabilitarea a 50 km de linie de tramvai, iar pe partea de termoficare – investițiile demarate în reabilitarea conductelor de termoficare, centrala nouă de la Titan, microcentralele cu care suntem în procedură de achiziție. 

Căutăm un echilibru între ce facem concret și situația strategiilor pe care Bucureștiul le are. Vrem să ajungem în momentul în care toate strategiile pe care le avem vor fi coerente, să știm ce vom face în următorii 10 ani, cu un buget predictibil, iar pentru asta colaborarea pe care o vom avea în cadrul acestui proiect este deosebit de importantă”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.