Nicușor Dan a primit certificatul doveditor al alegerii pentru un nou mandat de primar

Nicușor Dan a anunțat vineri că a primit certificatul doveditor al alegerii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei din partea Biroului Electoral Municipal.

„Mulțumesc celor 352.734 de bucureșteni care m-au votat pentru încrederea acordată!

Voturile obținute înseamnă responsabilitatea noastră ca administrație de a continua pe drumul început în primul mandat.

Și în următorii patru ani, prioritate vor avea investițiile în domeniul termoficării, infrastructurii, mobilității, sănătății, modernizării transportului în comun, consolidării clădirilor cu risc seismic. În același timp, vom acorda o atenție deosebită protejării patrimoniului Capitalei, dar și a spațiilor verzi.

Iar pentru a putea dezvolta mari proiecte de investiții și infrastructură, este necesară o revizuire a legislației în vigoare în ceea ce privește finanțarea Primăriei Capitalei în raport cu primăriile de sector, precum și împărțirea responsabilităților.

De aceea, un obiectiv important este organizarea a două referendumuri locale prin care bucureștenii vor putea decide cum vor fi distribuite fondurile între Primăria Municipiului București și sectoare, dar și cine este responsabil cu dezvoltarea integrală a orașului.

Referendumurile vor fi un instrument prin care punem voinţa bucureştenilor în faţa Parlamentului, ca argument, pentru actualizarea legislației”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati