Nicuşor Dan: Al 21-lea tramvai Imperio din totalul de 100 comandate, a sosit la Bucureşti şi a intrat în probe. Acesta va circula în curând pe linia 25

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că al 21-lea tramvai Imperio din totalul de 100 comandate, a sosit la Bucureşti şi a intrat în probe şi va circula în curând pe linia 25. El a adăugat că 12 tramvaie noi Imperio produse de Astra Vagoane vor fi introduse pe linia 25, în total, pe măsură ce vor fi livrate şi recepţionate.

„Al 21-lea tramvai Imperio din totalul de 100 comandate, a sosit la Bucureşti şi a intrat în probe. Acesta va circula în curând pe linia 25. În prezent, vatmanii STB sunt instruiţi pentru a opera noile mijloace de transport în comun. Linia 25 este una dintre cele mai importante şi intens circulate linii de tramvai din Capitală, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a oraşului, traversând cartiere importante precum Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Rahova, Giurgiului”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
Edilul a adăugat că, în total, 12 tramvaie noi Imperio produse de Astra Vagoane vor fi introduse pe linia 25, pe măsură ce vor fi livrate şi recepţionate.
„Acestea vor asigura o suplimentare a capacităţii actuale de transport de 3100 călători/oră/sens cu aproximativ 17%”, a completat Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati