Nicuşor Dan: Am atribuit contractul pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa

0
241
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Nicuşor Dan anunță că a atribuit contractul pentru reabilitatea liniei 5 de tramvai. Investiţia constă în reabilitarea sistemului rutier pe strada Barbu Văcărescu şi strada Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa.

  • Edilul a adăugat că durata contractului este de un an, dintre care patru luni pentru proiectare şi opt luni pentru executarea lucrărilor.
„Am atribuit contractul pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai. Investiţia constă în reabilitarea sistemului rutier pe str. Barbu Văcărescu şi str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa”, a scris Nicuşor Dan, miercuri, pe pagina Facebook.
  • Potrivit sursei citate, lucrările presupun modernizare substaţiei Nordului, a reţelelor edilitare, de semaforizare, proiectarea sistemului de iluminat public, precum şi asistenţă tehnică din partea proiectantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.