Nicușor Dan: Am convenit cu ministrul Energiei asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan

0
178

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a avut joi discuţii cu ministrul Energiei şi cu reprezentanţii Elcen şi Termoenergetica. Acesta a convenit, împreună cu Virgil Popescu, asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan care va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi şi va reduce considerabil avariile la reţeaua de termoficare.

„Am avut astăzi (joi – n.r.) o discuţie cu echipa de conducere a Ministerului Energiei, dar şi cu reprezentanţi de la Elcen şi Termoenergetica, referitor la situaţia termiei din Capitală şi soluţiile pe care le putem implementa pentru servicii mai bune oferite cetăţenilor.

Am convenit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan. Circuitul apei dinspre CET Sud şi zona de nord este foarte lung. Din acest motiv, se reduce presiunea apei, ceea ce duce la furnizarea căldurii sub parametrii normali.

Creăm, astfel, o centrală provizorie care va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi şi va reduce considerabil avariile la reţeaua de termoficare.

Facem paşi importanţi pentru ca bucureştenii să aibă iarna viitoare garanţia unor condiţii decente în locuinţe. Am început deja lucrările de reparaţii la 15 kilometri de conductă din totalul de 53 prevăzuţi în acest an, pentru alţi 40 de kilometri demarăm licitaţiile şi vom atrage fonduri europene pentru lucrări în acest domeniu”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.