Nicușor Dan: ”Amplasăm 182 de toalete ecologice în parcuri și în zonele intens circulate din Capitală”

0
261
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că doreşte să fie amplasate 182 de toalete ecologice în parcuri şi în zonele intens circulate din Bucureşti.

  • Astfel, a fost lansată în SEAP procedura pentru încheierea unui acord-cadru pentru servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile.

„Vrem să amplasăm 182 de toalete ecologice în parcuri şi în zonele intens circulate din Capitală. În acest sens, am lansat în SEAP procedura pentru încheierea unui acord-cadru pentru servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Potrivit sursei citate, Acordul-cadru va fi încheiat cu un singur operator economic, pe o perioadă de 4 ani, iar pe durata acestuia vor fi atribuite patru contracte subsecvente, câte unul pentru fiecare an.

  • „Operatorii economici interesaţi se pot înscrie la această procedură până pe data de 08 februarie. Anunţul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100174543”, a completat Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.