Nicușor Dan anunță acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii din Primărie

0
262

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că din 3 iunie va fi introdus sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei. ”Ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei”, a completat edilul.

”Din 3 iunie introducem sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toţi angajaţii care lucrează în Primăria Capitalei. Interacţiunea cu cetăţenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt.

”Renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă”

Prin implementarea acestui sistem modern şi sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activităţii care se desfăşoară în fiecare zi în cadrul instituţiei. Şi mă refer aici atât la persoanele şi tipurile de probleme pe care cetăţenii doresc să le rezolve la nivelul instituţiei, cât şi la activitatea efectivă a salariaţilor din cadrul Primăriei.

Eliminăm treptat şi birocraţia, facem un pas în faţă şi renunţăm la utilizarea condicii de prezenţă, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire şi la plecare”, anunţă Nicuşor Dan într-o postare pe Facebook.

El consideră că pentru majoritatea oamenilor din PMB va fi un pas binevenit, care le va simplifica activitatea.

În același timp, Nicușor Dan le reaminteşte cetățenilor că ”uşa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaţilor, cât şi vizitatorilor, iar instituţia este pregătită să asigure tuturor un cadru cât mai sigur, mai ales în contextul pandemiei”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.