Nicuşor Dan anunță că a demarat un amplu proces de reparaţii a străzilor din Capitală

1
320
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Municipalitatea a demarat „un amplu proces” de reparaţii a străzilor din Capitală, a anunţat, miercuri, edilul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan.

Potrivit sursei citate, încă de săptămâna trecută, Administraţia Străzilor Bucureşti a început lucrările de reparaţii la carosabil şi pe trotuare.

Nicuşor Dan a precizat că, timp de şase luni, se va interveni pe 78 de artere din Bucureşti, printre care şoseaua Pipera, şoseaua Fundeni, şoseaua Pantelimon, şoseaua Mihai Bravu, bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenţei, bulevardul Timişoara.

De asemenea, el a menţionat că sunt reparate trotuarele aferente unui număr de 24 de străzi şi bulevarde.

Nicuşor Dan a spus că în aceeaşi perioadă se trasează marcaje rutiere pe 50 de artere intens circulate, precum şoseaua Kiseleff, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Charles de Gaulle, Calea Floreasca, bulevardul Mihai Bravu, şoseaua Grozăveşti, Splaiul Independenţei, bulevardul Poligrafiei, bulevardul Bucureştii Noi.

Totodată, el a afirmat că se trasează marcaje specifice unităţilor de învăţământ în jurul a 24 de şcoli, grădiniţe şi licee, precum Colegiul Naţional „Mihai Viteazu”, Şcoala nr. 56, Şcoala nr. 24, Şcoala nr. 27, Şcoala nr. 139, Şcoala nr. 147, Şcoala nr. 130, Grădiniţa nr. 245.

Edilul general al Capitalei a adăugat că, în cadrul lucrărilor, se montează şi indicatoare rutiere „trecere pentru pietoni” cu lămpi cu leduri şi alimentate de la panou fotovoltaic care marchează trecerile pentru pietoni în 80 de locaţii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.