Nicuşor Dan anunță că lucrările Distrigaz din Centrul Vechi sunt provizorii. Pavajul va fi pus la loc

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că Distrigaz şi-a asumat obligaţia de a pune la loc pavajul pe străzile din Centrul Vechi unde a realizat lucrări.

„Mi s-a comunicat că e o lucrare provizorie şi că Distrigaz şi-a luat obligaţia de a pune pavajul la loc”, a explicat Nicuşor Dan, într-o declaraţie acordată presei.

Reamintim că Anamaria Gram, consilier USR, a atras atenţia, joi, în şedinţa CGMB, asupra faptului că pe străzile din Centrul Vechi s-au făcut lucrări la reţeaua de distribuţia a gazelor, ulterior, piatra cubică din zonele respective fiind înlocuită cu beton.

„Pe Strada Lipscani, Eugeniu Carada, Şelari, Strada Franceză, aş vrea să vedeţi cum au loc lucrările. Este o autorizaţie eliberată de Primăria Municipiului Bucureşti, înţeleg că de către Direcţia de Servicii Integrate. (…) Ei sparg – Distrigazul este cel care face lucrarea – sparg, iau dalele şi betonează. Şi aşa rămâne tot Centrul Vechi, betonat. Ei nu mai pun dalele la loc. Şi aş vrea să întreb cine se ocupă de supravegherea acestei lucrări şi cum se va face recepţia acestei lucrări de către cei de la DSI, pentru că e distrus tot Centrul vechi. Pe lângă că nu-l reparăm, mai facem mizerii de genul ăsta”, menţiona Anamaria Gram.

În replică, primarul general preciza că municipalitatea emis autorizaţia pentru lucrări şi va verifica dacă reprezentanţii autorităţii locale au semnat sau nu procesul de recepţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati