Nicușor Dan anunță că parcarea de la Pantelimon se deschide ”în câteva zile”

Primarul general Nicușor Dan anunță că Primăria Capitalei a finalizat recepția la parcarea park&ride de la capătul Șoselei Pantelimon, care se va deschide în câteva zile.

”Se va deschide în câteva zile. Procesul verbal de recepție înseamnă că noi, beneficiarul, am semnat un acord că firma care a realizat lucrările a construit ce era obligată să construiască potrivit contractului. Mai departe trebuie să dăm Companiei de Parking acest obiectiv ca să-l folosească, trebuie un proces verbal de predare-primire”, a explicat primarul Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

Primarul nu a anunțat dacă parcarea va fi cu taxă sau fără.

Parcarea are 500 de locuri, dispuse pe 3 etaje. Potrivit sursei citate, la baza parcării se află și un terminal de transport public unde întoarce tramvaiul și vin autobuze din București și Ilfov.

Parcarea park&ride și terminalul de transport public de la capătulul Șoselei Pantelimon sunt gata de toamna trecută, dar nu au fost deschise deoarece construcția trebuia racordată la rețeaua electrică, lucrările fiind finalizate la finalul lui 2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati