Nicuşor Dan anunță că Primăria ar putea semna contractul pentru continuarea lucrărilor la Patinoarul ‘Flamaropol’

Primăria Generală ar putea semna contractul pentru continuarea lucrărilor la Patinoarul „Mihai Flamaropol” în iulie a afirmat, sâmbătă, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, conform Agerpres, citată de G4Media.

El a participat, în Parcul Herăstrău, la evenimentul „Întreabă-mă orice!”, organizat de REPER Bucureşti.

„Patinoarul ‘Flamaropol’ s-a demolat în 2015. S-a început prin 2017 (reconstrucţia – n.r.) şi s-a oprit în 2019. Şi pentru că a stat în ploaie şi au trecut nişte ani, în 2022, când în sfârşit am avut banii, nu puteam să continuăm proiectul fără să facem o expertiză, ca să vedem dacă structura aia ţine sau nu. Ăsta a fost pasul obligatoriu legal. Din fericire, structura de beton ţine, dar structura de metal de deasupra nu ţine şi trebuie înlocuită. Asta a spus expertiza. După ce am terminat expertiza, în baza a ce ne-a spus expertiza, am scos în achiziţie publică proiectare şi execuţie – continuare lucrări. S-au depus patru oferte, acum o lună şi jumătate-două. Probabil că mai durează cam o lună şi jumătate până când o să semnăm contractul pentru continuarea lucrărilor”, a explicat edilul.

Alături de Nicuşor Dan, la întâlnirea cu cetăţenii au fost Ana Ciceală – candidată independentă susţinută de REPER la Primăria Sectorului 3, Cătălin Teniţă – copreşedinte REPER Bucureşti şi Iulian Hatmanu – candidatul REPER la Primăria Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati