Nicușor Dan anunță că proiecte culturale incluzive și sociale sunt eligibile pentru bugetare participativă

Primarul general Nicușor Dan anunță că proiectele culturale incluzive și sociale sunt eligibile în premieră pentru bugetare participativă prin programul derulat de Arcub. 

Ediția din acest an, „Bucureşti acasă”, are o secţiune nouă care vizează combaterea și prevenirea bullying-ului, excluderii sociale, consumului de droguri și conştientizarea bolilor psihice, prin promovarea diversităţii şi a toleranţei și prin integrarea persoanelor cu dizabilități.

Ca în fiecare an, programul de finanțare nerambursabilă se adresează tuturor domeniilor culturale – de la teatru, dans și muzică și până la artă digitală și noile media. 

Bugetul disponibil este de 4.110.000 de lei. Solicitanţii vor putea beneficia de un plafon maxim de finanţare de 70.000 de lei pe proiect.  

Proiectele pot fi înscrise până la data de 21 aprilie 2023, ora 17.00, pe platforma electronică dedicată – https://arcub.submittable.com/submit.  Regulamentul, ghidul și anexele sunt disponibile pe www.arcub.ro, a anunțat Nicușor Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati