Nicuşor Dan anunţă plata mai multor ajutoare sociale şi a unor restanţe, banii urmând să intre joi şi vineri în conturi

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că s-au făcut, miercuri, mai multe plăţi pentru ajutoare sociale, fiind plătite şi anumite restanţe. Banii vor intra în conturile beneficiarilor în zilele de joi şi vineri.

”Primăria Municipiului Bucureşti a efectuat azi mai multe plăţi sociale, fiind la zi cu sumele pentru familiile monoparentale, prevenirea abandonului şcolar, copiii cu dizabilităţi şi victimele violenţei în familie. Tot azi am plătit o serie de restanţe: banii pentru nou-născuţi (restanţele pentru luna iulie), stimulentele pentru femeile însărcinate (sumele aferente lunii septembrie) şi stimulentele pentru persoanele adulte cu dizabilităţi (jumătate din sumele aferente lunii noiembrie)”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că beneficiarii acestor sume vor avea banii pe card în cursul zilelor de joi şi vineri. 
”După ce vom primi noi sume de la bugetul de stat (ceea ce se va întâmpla după aprobarea bugetului pe 2021 în Parlament, în cursul lunii februarie), vom face şi alte plăţi, străduindu-ne să acoperim cât mai repede toate restanţele”, a mai precizat primarul general.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati