Nicușor Dan anunță referendum local pentru cum se vor împărţi banii între Primăria Capitalei şi primăriile de sector

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care a candidat un nou mandat, a declarat, duminică seară, că probabil a făcut greşeli în ultimii ani, dar niciodată nu şi-a bătut joc de mandat. El a afirmat că alegerile sunt câştigate de comunităţi, iar cea din Bucureşti şi-a dorit onestitate. ”Cu aprobarea Consiliului General voi declanșa un referendum local pentru cum se vor împărți banii între Primăria Capitalei și primăriile de sector”, completează edilul. 

  • „Niciodată politicienii nu câștigă alaegerile. Azi am avut o uriașă comunitate în București care si-a dorit onestitate și instituții care să lucreze pentru oamenii. Sunt copleșit de responsabilitatea pe care mi-o dați.

În acești ani am luat foarte multe decizii greșite și probabil că vom greși în continuare. Ce pot să vă spun e că niciodată, nici eu, nici colegii mei, nu ne-am bătut joc și nu nu vom bate joc de mandatul pe care ni l-ați dat.

  • Cu aprobarea Consiliului General voi declanșa un referendum local pentru cum se vor împărți banii între Primăria Capitalei și primăriile de sector.

De ani de zile Bucureștiul are un deficit de dezvoltare, de ani de zile Primăria Capitalei este obligată să gândească mic, pentru că nu are bani să gândească mare. Nu putem să ne gândim la extinderea transportului public, la noi spitale, la noi corpuri de universități. În schimb, avem borduri peste borduri și panseluțe care înclouiesc alte panseluțe.

  • Cu aprobarea CGMB voi conova un referendum local pentru a decide cine răspunde de urbanismul din București.

Este absurd ca primarii de sector să arunce cu zeci de autorizații, iar primarul Capitalei să răspundă pentru traficul din București. Îmi asum responsabilitatea pentru rezolvarea traficului din București, dar cer bucureștenilor să-mi dea responsabilitatea urbană pentru dezvoltarea acestui oraș”, a declarat Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati