Nicușor Dan: ”Au fost înlocuiţi cei 2,5 kilometri de conductă magistrală pe Bulevardul Timişoara, tronson care nu a fost niciodată modernizat”

0
418
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că au fost înlocuiţi cei 2,5 kilometri de conductă magistrală pe Bulevardul Timişoara, tronson care nu a fost niciodată modernizat din 1970, an în care a fost pus în funcţiune.

  • „Până în luna ianuarie, lucrătorii Energetica Servicii vor finaliza întreg proiectul de 3,6 km, cu mult mai devreme decât termenul estimat în contract”, a mai spus edilul general.
„Au fost înlocuiţi 2,5 km de conductă magistrală pe Bulevardul Timişoara, tronson care nu a fost niciodată modernizat din 1970 când a fost pus în funcţiune. Până în luna ianuarie, lucrătorii Energetica Servicii vor finaliza întreg proiectul de 3,6 km, cu mult mai devreme decât termenul estimat în contract”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Nicușor Dan: Este „o lucrare complexă şi dificilă”

Edilul a verificat luni stadiul lucrărilor pe şantier şi a văzut că este „o lucrare complexă şi dificilă, întrucât reţeaua de termoficare este situată sub infrastructura de tramvai, iar ţevile de tur-retur nu sunt poziţionate una lânga alta, ci sunt suprapuse”.
  • „Reţeaua alimentează 32 de module termice, şapte instituţii publice, printre care o unitate militară şi o secţie de Poliţie, şcoli, grădiniţe, 50 de blocuri şi peste 7.700 de consumatori din cartierele Rahova, Militari şi Drumul Taberei”, a completat Dan.
Primarul Capitalei a reamintit că tramvaiul 25 a fost repus, din week-end, în circulaţie şi merge alternativ, pe un singur fie la intervale de cinci minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.