Nicuşor Dan: Avem o creştere de 25% faţă de anul anterior a folosirii transportului public

1
167
Foto: Facebook / STB

Numărul bucureştenilor care folosesc transportul în comun a crescut cu 25% faţă de anul trecut, a declarat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, la recepţia celui de-al 50-lea tramvai Imperio.

„Suntem bucuroşi să anunţăm că suntem la jumătatea contractului de livrare a celor 100 de tramvaie, a venit tramvaiul nr 50, de fapt şi tramvaiul nr 51. Este parte din investiţiile mari pe care le facem în transportul public. După cum ştiţi, până la sfârşitul anului o să vină cele 100 de autobuze electrice şi până la primăvara viitoare cele 100 de troleibuze, parte din ele sunt finanţate din fonduri europene, parte din ele din Fondul de Mediu cu o mică contribuţie din partea Primăriei”, spune Nicuşor Dan.

El a reamintit că recent Consiliul General a votat studiul de fezabilitate pentru alte 250 de tramvaie.

„După ce le vom avea şi pe aceste 250, vom avea flota completă de tramvaie noi şi cu costuri de mentenanţă mult mai mici. Suntem în faţa finală a evaluării pentru cei 30 de km de modernizare de linie de tramvai, undeva în trei săptămâni din momentul ăsta o să semnăm contractele pentru proiectare şi execuţie. Sunt eforturi pe care le facem pentru a îmbunătăţi transportul public şi sunt foarte bucuros că bucureştenii înţeleg asta şi încep să folosească transportul public, avem o creştere de 25% faţă de anul anterior a folosirii transportului public”, adaugă Dan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.