Nicușor Dan: Avem ”verde” de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Națională

Edilul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Arena Națională a primit undă ”verde” de la UEFA pentru gazon, un model ”hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa”.

Acesta a completat că a făcut o vizită pe stadion, unde a vrut să afle de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA dacă România este în grafic.

”Azi dimineață am dorit să aflu personal și de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiți la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Așadar, suntem în grafic.

Am avut o discuție și cu echipa din România, care a obținut acest rezultat de etapă. Și le-am cerut să mențină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulțumesc lui Greg Whately – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă și îl așteptăm la meciuri.”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati