Nicuşor Dan: Caietul de sarcini pentru consolidarea Maternităţii Bucur, în consultare publică

Caietul de sarcini pentru reabilitarea corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur a fost lansat în consultare publică pe SICAP, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări de renovare şi consolidare a Maternităţii Bucur, corpurile A şi B. Data limită de transmitere a propunerilor este 26.03.2023. Invit companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind revizuirea, actualizarea şi completarea documentaţiei referitoare la conţinutul Caietului de sarcini”, scrie edilul general, pe Facebook.

Observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail: gabriel.popescu@pmb.ro si ana.nichita@pmb.ro.

Unitatea medicală va fi renovată cu fonduri PNRR, valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

„Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică”, mai precizează Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati